OVER SANDER

Mijn naam is Sander oude Nijhuis, na ruim 17 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt ben ik klaar voor een volgende stap.

MIJN VERHAAL

Met Ibbenhorstfysio een samenwerking aangegaan, zodat kwaliteit en continuiteit nog breder gedragen kan worden.

 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Eigen fysiotherapie praktijk
 • Samenwerking
 • Uw tevredenheid staat voorop

Mijn naam is Sander oude Nijhuis,

Na ruim 17 jaar voor een werkgever te hebben gewerkt ben ik klaar voor een volgende stap.

Per 1 mei 2022 start ik mijn eigen fysiotherapie praktijk, onder de naam van Oudenijhuisfysio. Daarnaast ga ik met Ibbenhorstfysio een samenwerking aan, zodat kwaliteit en continuïteit nog breder gedragen kan worden.

De afgelopen 17 jaar heb ik ervaring opgedaan in hoofdzakelijk 1 praktijk. Daarvoor heb ik 4 jaar als verpleegkundige gewerkt in het ziekenhuis. Vanuit een bijzonder sportief verleden en de interesse in het menselijk lichaam heb ik na de studie HBO-V gekozen voor de opleiding fysiotherapie. Zelf een behandelplan maken voor mensen met pijnklachten, of andere vragen t.a.v lichamelijke ongemakken en hierover de regie hebben motiveert mij enorm.

Nadat ik de reguliere fysiotherapie heb afgerond ben ik meteen de studie Master Manuele therapie gaan doen. Dit heeft mij een hele hoop nieuwe kennis en inzicht opgeleverd. Inmiddels ben ik alweer 14 jaar manueel therapeut.

In de loop van de jaren heb ik nog diverse cursussen en opleidingen gedaan. Onder andere dry needling en verdieping in sport en revalidatie. Dit is in mijn ogen een perfecte aanvulling op de manuele technieken.

Mijn visie is dat wanneer we gewrichten meer beweeglijk kunnen maken, en de daarbij behorende spieren kunnen beïnvloeden, we vervolgens met trainen en oefenen de perfecte combinatie hebben voor een succesvolle behandeling. Hierin behoort de patiënt ook gehoord te woorden over zijn ideën. De hulpvraag duidelijk proberen te krijgen en samen tot een oplossing te komen. Mensen de aandacht geven, een luisterend oor bieden en betrokken zijn bij de patiënten. Mensen helpen om het doel waar ze naar toe willen te bewerkstelligen. Mijn betrokkenheid, interesse en bredere kijk is wat mensen lijken te waarderen. Kortom ik hoop dat U met een glimlach, een tevreden gevoel de praktijk weer verlaat.

U tevredenheid staat voorop.

Voor meer informatie komt u gerust eens langs of neem contact op via +31 6 42228112. of mail naar [email protected]

Mijn missie

Een moderne, transparante en laagdrempelige fysiotherapie praktijk die continu in ontwikkeling is en inspeelt op actuele veranderingen in de zorg en behoeften van cliënten. De cliënt met zijn of haar hulpvraag staat centraal. De behandelaar werkt samen met alle beschikbare disciplines en begeleidt de cliënt van intake tot outtake.

Mijn visie

De huidige ontwikkelingen in de zorgen vragen om steeds meer gespecialiseerde fysiotherapeuten; specialisten die nauw samenwerken aan het herstel van cliënten, de zogenaamde TotaalZorg. De cliënt mag van mij verwachten dat de kwaliteit en het aanbod zijn afgestemd op de hulpvraag en dat er een constructieve samenwerking is met de beschikbare disciplines.

OPLEIDINGEN

 • Manuele therapie (MSc)
 • Fysiotherapie
 • Anderhalvelijnszorg fysiotherapie "Extended Scope" -gericht verwijzen (SOMT University) (https://www.somt.nl/expertisecentrum/anderhalvelijnszorg-fysiotherapie/)
 • Orofaciale kaakfysiotherapie (Cranio Facial Therapy Academy, CRAFTA)

RELEVANTE CURSUSSEN

 • Masterclass Schouder (SOMT))
 • Anatomie in een modern perspectief: extremiteiten (SOMT)
 • Lage rugpijn: nieuwe kennis en inzichten (SOMT)
 • Masterclass aandoeningen cervicale (nek) wervelkolom (SOMT)
 • Neurologische structuren bij lage rug -en beenpijn (SOMT)

NETWERK

 • Aangesloten bij Rug Netwerk Twente (RNT) Het Rug Netwerk Twente (RNT) is een netwerk van in Twente en in de Achterhoek werkzame fysiotherapeuten / manueel therapeuten die als gezamenlijk doel hebben het (beter) positioneren en profileren van fysiotherapeutisch handelen in de gezondheidszorg rond patiГпїЅnten met klachten en aandoeningen van de wervelkolom.

Afspraak maken

Bel Berto 06 41-634-785

Neem hiernaast contact met mij op om een afspraak te maken!

Bel Sander 06 42-228-112

Afspraak maken

Neem hiernaast contact met mij op om een afspraak te maken!

Bel Berto 06 41-634-785

Bel Sander 06 42-228-112